9.3.14

Sortida Caldes Ferri



Sortida pels camins de Caldes per rodar amb en Ferran. Els dos Ferrans i en Jordi junts per passar el matí rodant per camins i corriols del Vallès. Les Sortides amb en Ferri sempre son distretas tan per les converses de bicis com els inprevistos la majoria de vegades deixem el recurregut a mitges sempre ens passa alguna cosa: punxades, es trenca la bici, caigudes, mal temps...es fa divertida tanta insertesa.


Aquest cop no ens hem lliurat tampoc i hem tingut un parell de caigudes. Una a mig recorregut creuant la carretera nova del Farell una mal entès de quan girar a la dreta per una trialera amb insistència i uns frens massa potens amb consecuéncia de rebolcada i estripada al palmell de la mà... per no dur guants... un bon recordatori per properes sortides, els bàsics de protecció!


I la segona caiguda baixant per la pista de darrera Torre Roja direcció Setmanat una corba de cop petita i nova rebolcada per no anar a abraçar als arbres. Sense més consecuencies que un futur mal d'ossos en fred els pròxims dies amb la calma fem camí i amb bones pedalades aconseguim acabar el recorregut complet amb bona cara.


No hay comentarios:

Publicar un comentario